Sallat

Restaurant Univers 1 Janar 2020

Salla Ekskluzive

Brendia e restaurantit krijon ndjenjën e madhështisë te përkryerës dhe mbi te gjitha ndjenjën e te qenit i veçantë nga bukuria përreth. Gjithçka e dizajnuar ne stilin mbretërore me hapësirën e mjaftueshme. Menu e begatë tradicionale dhe ndërkombëtare, shërbim profesional, kualitet i garantuar dhe cilësi e lartë.

Ejani dhe binduni se ushqimi është kënaqësi dhe jo vetëm nevoje e njeriut. Shërbimi është profesionalizëm dhe përvojë e krijuar me vite.

Restaurant Univers
Restaurant Univers

Salla e Madhe

Dita e dasmës është një nga kujtimet më të rendësishme të jetës tuaj. Në këtë ditë speciale, ju jeni prioriteti ynë i vetëm.

Nese deshironi të organizoni një event ndryshe, atëherë tek restaurant Univers keni gjetur vendin e duhur për të realizuar atë. Vendi ynë ka fleksibilitet për të mirpritur përsona me kapacitet deri në 700 ulëse dhe hapsirë të mjaftueshme dhe ambient të veqant për të organizuar koktellin e mirseardhjes dhe parking të mjaftueshëm.

Salla e Vogel

Për ahengjet tuaja familjare të vogla me kapacitet deri në 200 përsona kemi në dispozicion për ju sallën e vogël në të cilën komoditeti dhe aranzhimi është më i përshtatshëm dhe më kompakt.

Me parking të mjaftueshëm për mysafirë, ambient të veqant dhe shërbim shumë cilësorë, restaurant Univers është vendi juaj i përkryer për evente të tilla.

Restaurant Univers
Restaurant Univers

Salla e Konferencave

Gjithashtu kemi pjesën e veqantë për ju grupe të cilët ju duhet ambient i përshtatshëm për prezantime dhe konferenca. Të aranzhuar enkas për këto lloj evente kemi sallën e konferencave dhe është në dispozicion qdo herë për ju.

Salla e konferencave ka kapacitet maksimal prej 100 përsona. Në këtë sallë mund të organizohen me sukses qdo lloj eventi, duke përfshirë konferenca, ligjerata, seminare, takime etj.