Restauranti

Restaurant Univers 1 Janar 2020

Sherbim cilesor

Univers është një restaurant me gjallëri i cili ndodhet disa minuta larg qendrës së Pejës. Ndikuar nga ushqimi dhe kultura e menysë europiane Univers Restaurant do të ju mundësojë një udhëtim përmes shijeve të kuzhinës bashkohore, produktet e freskëta të zgjedhura me kujdes janë bazë e kuzhinës tonë.

Menuja e Restaurant Univers është mjaftë e larmishme dhe mund të plotësojë të gjitha shijet.

Restaurant Univers