Na kontaktoni

Kontakti

Per rezervime dhe evente

Adresa

Fushe Peje, 3000

Telefoni

+383 49 100 801+383 44 614 404

E-mail

Na shkruaniinfo@univers-ks.com

Ju presim te na kontaktoni

Univers

Rrjetet sociale

Rinor Zekaj © 2018. All Rights Reserved.