Mirë se vini
Elegancë, komoditet shije e rafinuar çdo gjë e punuar dhe dizajnuar sipas standardeve të fundit moderne gjithnjë me tendence tu dal në prit kërkesave tuaja. Emri i biznesit krijohet ngadalë dhe me korrektësi. Te gjithë ata qe na kanë vizituar dine mirë se shërbimet tona janë korrekte profesionale dhe të një cilësie te veçantë qe mbanë emrin Tonë: UNIVERS Hapsirë e mjaftueshme dhe e ngrohët, parkingje të siguruara dhe mbi të gjitha ju sigurojmë për çastet e paharruara gjate vizitës suaj.
Reasuranti
Brendia e restaurantit krijon ndjenjën e madhështisë te përkryerës dhe mbi te gjitha ndjenjën e te qenit i veçantë nga bukuria përreth. Gjithçka e dizajnuar ne stilin mbretërore me hapësirën e mjaftueshme për gëzimet tuaja familjare (1500 ulëse). Me sallën për konferenca me sallën për takime ditore dhe për te qene i shërbyer e ushqyer si askund tjetër. Menu e begatë tradicionale dhe ndërkombëtare, shërbim profesional, kualitet i garantuar dhe cilësi e lartë. Ejani dhe binduni se ushqimi është kënaqësi dhe jo vetëm nevoje e njeriut. Shërbimi është profesionalizëm dhe përvojë e krijuar me vite. Gjithçka me çmime te standardit aktual ne Kosove.
Oferta Ditore
Menu
Veranda
Për te krijuar mundësinë e zgjedhjes se ku do kaloni çastet Tuaja ne kemi projektuar për Ju VERANDEN ne mënyrë qe te shijoni bukurit përreth restaurantit dhe periferin e qytetit. Shërbimet dhe mundësit e zgjedhjes se ushqimit janë po ashtu te nivelit UNIVERS dhe gjithçka ne dispozicionin e kërkesave Tuaja. Vetëm një gjë mbetet e veçante dhe sinonim i kualitetit e bukurisë emri i vërtetuar tashme i restaurantit, verandës e terasës sonë: UNIVERS. Gjithçka për Ju dhe konformë me standardet me te larta.
Rezervimet

+383 44 614 404

+383 49 100 801

info@univers-ks.com

Kontakti
Blerim Krasniqi

Blerim Krasniqi

Menaxher

Fatbardha Loshaj

Fatbardha Loshaj

Zëvëndes Menagjere

+383 49 100 801

+383 44 614 404

Jeton Osmanaj

Jeton Osmanaj

Zëvëndes Menagjer

Kulla e Balshajve
Hoteli “Kulla e Balshajve” është hotel me 3 yje, i rihapur në vitin 2016. Gjendet në qytetin e vjetër të Ulqinit, Mal i Zi. Hoteli “Kulla e Balshajve” ka 8 njësi akomodimi të cilat janë të vendosura në dy kate. Hoteli ka një restaurant La Cart me dy terrasa të mëdha dhe me pamje të mahnitshme në detin Adriatik. Të gjitha njësitë e akomodimit kanë klimë, internet pa pagesë, televizorë LCD, dhe banjo personale. Pamja e mrekullueshme dhe mirëpritja, do të bëjë qëndrimin tuaj në hotelin “Kulla e Balshajve” të paharrueshëm. MIRËSEVINI!

Për më shum vizitoni faqën tonë http://www.hotelkullaebalshajve.com/