Restaurant Univers

Parajsa në pjatën tuaj

Restauranti

Univers është një restaurant me gjallëri i cili ndodhet disa minuta larg qendrës së Pejës. Ndikuar nga ushqimi dhe kultura e menysë europiane Univers Restaurant do të ju mundësojë një udhëtim përmes shijeve të kuzhinës bashkohore, produktet e freskëta të zgjedhura me kujdes janë bazë e kuzhinës tonë.

Menuja e Restaurant Univers është mjaftë e larmishme dhe mund të plotësojë të gjitha shijet.

Me shumë
Restaurant Univers

Sallat

Restaurant Univers me traditë shumë vjeqare ka arritur që të krijoj ambiente të ndryshime për ju duke ju ofruar katër salla të ndryshme, salla ekskluzive, salla e madhe, salla e vogël dhe salla e konferencave. Këto salla kanë kapacitet të ndryshëm të cilat i përshtatën qdo eventi tuaj. Kapaciteti i të gjithë sallave arrinë deri në 1080 përsona. Me staf të mrekullueshëm dhe më përvojë shumë vjeqare dhe shërbime shumë cilësorë jemi pranë ju në qdo kohë.

Me shumë

Salla Ekskluzive

Kapacitet deri në 80 persona

Salla e Madhe

Kapacitet deri në 700 persona

Salla e Vogel

Kapacitet deri në 200 persona

Salla e Konferencave

Kapacitet deri në 100 persona

Veranda

Rrethuar nga gjelbërimi Univers Veranda është oazi që keni kërkuar gjithmonë. Ambient i përshtatshëm për një pasdite argëtuese me familjen apo miqtë tuaj. Kënd lojrash për fëmijët, ku ata mund të luajn teksa ju shijoni një kafe apo diqka për të ngrënë. Gjithashtu posedojmë parking të mjaftueshëm për makinat tuaja.

Shijoni momente të bukura, stafi i Univers Veranda do të ju shërbej me shumë kënaqësi.

Ambient i jashtem

Shërbim cilësorë

Këndi i lojrave

Kontakto

049 100 801

Na kontaktoni në numrin e telefonit qdo ditë nga ora 8:00 deri në 18:00

info@univers-ks.com

Na kontaktoni në emailin zyrtarë të Restaurant Univers në qdo kohë

Fush Peje - 30000

Na gjeni qdo ditë në objektet tona në këtë adresë

Ekipi ynë është I lumtur që të ju shërbej duke ju mundësuar komunikim në platforma të ndryshme, mjafton të na kontaktoni në njëren nga format e lartcekura.